Skip to content

Konsert, Rett West

Konsert, Rett West published on

1,5 år med pandemi har vanskeliggjort aktiviteten i korpsbevegelsen. Øvelser og konserter har blitt satt på vent og ikke blitt gjennomført.

Derfor er det med begeistring og glede at amatørkorpsene i Sør- og Nord-Odal og Kongsvinger kan invitere til storslått korpskonsert i Milepelen i Nord-Odal.

De to korpsene har samarbeidet ved flere anledninger tidligere, og har nå satt sammen et program med høy film- og musikalfaktor fra Amerika. Konserten har fått det treffende navnet «Rett West».

På konserten vil publikum blant annet få høre kjente klassikere fra musikalene Chicago og Oklahoma. Kjent filmmusikk fra The Incredibles, Bonanza . Den legendariske komponisten Ennio Morricone gikk bort i fjor i en alder av 91 år, og han er representert med en medley med flere av hans spagettiwesternlåter.

Korpset har med seg Elin Ellingsen som sangsolist. Hennes erfaring som vokalist strekker seg fra rhythm and blues-bandet Back in Business på 90-tallet, via diverse store og små konsert-prosjekter i sjangerne pop, jazz, viser og gospel. Nå er hun vokalist i Blåsjel, kvintetten som byr på standardlåter og ballader i jazzdrakt.

OK-Janitsjar håper at mange benytter anledningen til å ta turen til Milepelen lørdag 25. september 2021 kl 18:00. Det blir garantert en flott opplevelse. Billetter selges ved inngangen og hos medlemmene. Barn under 12 år gratis og vi håper konserten kan være til inspirasjon for unge musikanter i korps og kulturskole.

Dirigentene Knut Harald Jensen og Stina Widén leder det store korpset på rundt 60 musikanter.

Mer informasjon: Anita Løken, tlf. 924 51 786 eller epost: anita.loken@hotmail.no

Høst semester

Høst semester published on

Glommasvingen starter opp med høstsemesteret onsdag 16.august, på Skarnes VGS til vanlig tid ( 18:45) og ønsker gamle og nye medlemmer velkommen.

Vi har også denne sesongen flere planer som vil bringe mange gleder utover, mer informasjon om dette kan leses i mailen fra Dagfinn.

Dugnad 2. september:

 

Seminar 8.-10. september:

Det er fine lokaliteter til oss i Vesleskogen i Trysil. Stor hytte med øvingslokaler vegg i vegg eller ganske nær.

Jubileum lørdag 23. september:

Drum Ladies fyller 5 år, og inviterer til oppmarsj/minikonserter denne lørdagen – mellom 1100 og 1500. Dette har vi kartlagt tidligere, og vi er ikke spillbare uten noe støtte. Blant annet mangler vi to trommiser med sine tilhørende trompeter. Jeg har svart Drum Ladies at vi sliter med mannskap, men at vi kan gi tilbakemelding ila. august.

Konsert søndag 22. oktober

Dette er ikke endelig avklart, men vi arbeider med Strøm kirke – og sjekk på at vi er spillbare. Knut Harald har spilt inn et forslag om en konsert med Wollert Krohn Hansen og Arne Fjeld Rasmussen og dertil solister.

Julekonsert 17. desember:

Vanlig opplegg i Vinger kirke.

… og ellers

Vi har fått invitasjon til Ullensaker 28. oktober. Konsert 20 minutter og fest etterpå. Ikke drøftet ennå. Vi har også fått tilbud om rabatterte billetter til ungdomssymfonikerne i Elverum nå i august. Jeg kan videresende tilbud.

Våren/nyttår 2018:

Vi arbeider for å få til et samarbeid med Blanda Kor ad. Musicals.

NY FRIST!!! Vil du designe Glommasvingens nye fane?

NY FRIST!!! Vil du designe Glommasvingens nye fane? published on

Glommasvingen har ikke hatt noen egen fane. Det er noe vi ikke har prioritert. Dette er litt uheldig
når vi er ute og marsjerer, og vi fanger opp kommentarer langs vår vei «Hvem er dette, da?». Derfor har vi nå arbeidet litt med å få oss en fane. Vi har selve faneopphenget, og vi har funnet et firma som trykker bilder og tekst på stoff.

Vi diskuterte en eventuell ny fane på medlemsmøtet onsdag 31. august, og det var også enighet om at vi går ut med en uformell konkurranse der et godt forslag som vi bruker, vil bli premiert med kroner 500. Det er ingen begrensninger når det gjelder fargebruk, men logoen må være med og den er svart. Størrelsen på fanen har vi ennå ikke eksakt, men den er på rundt 1×1 meter.

cropped-Glommasvingen-blank.png

Stiftelsesdato var 30. april 1997, og denne må med på fanen.

Frist for innsending av forslag er 5. januar 2017 Forslag kan sendes glommasvingen@gmail.com

Konserten rett rundt hjørne

Konserten rett rundt hjørne published on

Det nærmer seg dagen, hvor resultatet av høstens øvinger skal nytes fremvises i rådhusteateret. På kveldens øvelse hadde vi også besøk av Knut Erik Østgård, aka solisten.

Man kan øve og øve, men det er alltid like spennende når det skal spilles sammen med de innleide artistene. Med noen små justering, skal dette bli en helt rå konsert. «Dette blir så rocka det kan bli med et brassband!» Sitat Østgård. Det vil også bemerkes at det også er flisblåsere tilstede også. Velkommen på konsert.

F.v Dirigent (NOHM) Espen, Knut Erik og dirigent Knut Harald (Glommasvingen)

 

sing-me-a-song4_001
Plakaten

 

Primary Sidebar