Skip to content

Lost Password

Vennligst oppgi brukernavn eller epostadresse. Du vil motta en lenke for å opprette et nytt passord via epost.


Konsert, Rett West

1,5 år med pandemi har vanskeliggjort aktiviteten i korpsbevegelsen. Øvelser og konserter har blitt satt på vent og ikke blitt gjennomført.

Derfor er det med begeistring og glede at amatørkorpsene i Sør- og Nord-Odal og Kongsvinger kan invitere til storslått korpskonsert i Milepelen i Nord-Odal.

De to korpsene har samarbeidet ved flere anledninger tidligere, og har nå satt sammen et program med høy film- og musikalfaktor fra Amerika. Konserten har fått det treffende navnet «Rett West».

På konserten vil publikum blant annet få høre kjente klassikere fra musikalene Chicago og Oklahoma. Kjent filmmusikk fra The Incredibles, Bonanza . Den legendariske komponisten Ennio Morricone gikk bort i fjor i en alder av 91 år, og han er representert med en medley med flere av hans spagettiwesternlåter.

Korpset har med seg Elin Ellingsen som sangsolist. Hennes erfaring som vokalist strekker seg fra rhythm and blues-bandet Back in Business på 90-tallet, via diverse store og små konsert-prosjekter i sjangerne pop, jazz, viser og gospel. Nå er hun vokalist i Blåsjel, kvintetten som byr på standardlåter og ballader i jazzdrakt.

OK-Janitsjar håper at mange benytter anledningen til å ta turen til Milepelen lørdag 25. september 2021 kl 18:00. Det blir garantert en flott opplevelse. Billetter selges ved inngangen og hos medlemmene. Barn under 12 år gratis og vi håper konserten kan være til inspirasjon for unge musikanter i korps og kulturskole.

Dirigentene Knut Harald Jensen og Stina Widén leder det store korpset på rundt 60 musikanter.

Mer informasjon: Anita Løken, tlf. 924 51 786 eller epost: anita.loken@hotmail.no


A musical night

8. februar hadde vi en fantastisk konsert sammen med Brandval Skolemusikk, solistene Hanne og Glenn, Kongsvinger Blandakor og Øyvind Roos var kveldens konfransier. Konserten var så vellykket at vi vil dele et par av kveldens mange høydepunkter i videoen under.


A Musical Night

Lørdag 8. februar kl. 17:00 inviterer Glommasvingen Janitsjar, sammen med Brandval Skolemusikk og Kongsvinger Blandakor til musikal-konsert i Rådhusteateret. Med oss får vi også blant annet solistene Hanne Fiskerud og Glenn Luijbregts, i tillegg til flere lokale aktører. Øivind Roos skal være konfransier.

Denne storslåtte konserten vil inneholde en rekke kjente og varierte musikal-sanger, både med og uten vokal. Konserten vil ta deg gjennom tiden og verden, fra gatene under den franske revolusjonen til nåtidens Broadway og film-musikaler.

Billettene koster 200 kr + avgift, barn under 16 år får gratis inngang.

Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

 

Til denne konserten har vi mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark.
Dette er vi utrolig takknemlige for!
Tusen takk for gaven!

Primary Sidebar