Skip to content

A musical night

8. februar hadde vi en fantastisk konsert sammen med Brandval Skolemusikk, solistene Hanne og Glenn, Kongsvinger Blandakor og Øyvind Roos var kveldens konfransier. Konserten var så vellykket at vi vil dele et par av kveldens mange høydepunkter i videoen under.


A Musical Night

Lørdag 8. februar kl. 17:00 inviterer Glommasvingen Janitsjar, sammen med Brandval Skolemusikk og Kongsvinger Blandakor til musikal-konsert i Rådhusteateret. Med oss får vi også blant annet solistene Hanne Fiskerud og Glenn Luijbregts, i tillegg til flere lokale aktører. Øivind Roos skal være konfransier.

Denne storslåtte konserten vil inneholde en rekke kjente og varierte musikal-sanger, både med og uten vokal. Konserten vil ta deg gjennom tiden og verden, fra gatene under den franske revolusjonen til nåtidens Broadway og film-musikaler.

Billettene koster 200 kr + avgift, barn under 16 år får gratis inngang.

Dette er en konsert du ikke vil gå glipp av!

 

Til denne konserten har vi mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen Hedmark.
Dette er vi utrolig takknemlige for!
Tusen takk for gaven!


Dugnad og middag

På lørdag var en god gjeng av oss i korpset på rydde- og flyttedugnad, som ble avsluttet med en svært hyggelig middag på Castrum.

Selv om dugnadsfolket var delt på to lokasjoner gikk dugnadsarbeidet unna i en fei. Og med god mat og stemning i etterkant er det ingen sak å være med på dugnad med oss!

Primary Sidebar