Tradisjonsrik julekonsert

Tradisjonsrik julekonsert

Tradisjonen tro, spilte Glommasvingen inn julen i Vinger kirke 4. søndag i advent, 18. desember. Korpset åpnet konserten med «Hark, the Herald Angel Sing». Videre bidro vi med «Little Drummer Boy» og «Sang til juletreet». Korpset spilte også på julesangene «Det kimer nå til julefest» og «Glade jul». Vår utflyttede saxofonist, student Simen Bjørkhaug, framførte et par stykker, hvorav han hadde arrangert «When you wish upon a star» for korpset. Avslutningsvis, også tro mot tradisjonene, spilte vi Händels «Hallelujakoret» fra «Messias» sammen med Kongsvinger Blanda Kor og Glåmdal kammerkor.

På konserten i kirka, deltok også Martin Høgberget og Mari Søbye Østlid og organisten Maria Skjæveland. Helt til slutt var det tre vers av Deilig er jorden, før alle dro hjem til sitt. Oppmøtet på årets julekonsert led litt av finalen i håndball-EM og glatt føre, men de godt og vel 150 tilhørerne fikk fine 90 minutter med musikk framført av lokale krefter

Glommasvingens dirigent, Knut Harald Jensen, fikk overrakt en liten oppmerksomhet for trofast innsats i høstsemesteret.

Nå tar Glommasvingen julefri, og vi ønsker alle og hverandre en riktig god jul og et godt nytt år!

 

Øvelsene på nyåret starter onsdag 4. januar med vanlige øvelser på Skarnes videregående skole. Det er grunn til å minne om at 2017 er et spennende år med jubileum og jubileumskonsert i april.