Konsert, Rett West

Konsert, Rett West

1,5 år med pandemi har vanskeliggjort aktiviteten i korpsbevegelsen. Øvelser og konserter har blitt satt på vent og ikke blitt gjennomført.

Derfor er det med begeistring og glede at amatørkorpsene i Sør- og Nord-Odal og Kongsvinger kan invitere til storslått korpskonsert i Milepelen i Nord-Odal.

De to korpsene har samarbeidet ved flere anledninger tidligere, og har nå satt sammen et program med høy film- og musikalfaktor fra Amerika. Konserten har fått det treffende navnet «Rett West».

På konserten vil publikum blant annet få høre kjente klassikere fra musikalene Chicago og Oklahoma. Kjent filmmusikk fra The Incredibles, Bonanza . Den legendariske komponisten Ennio Morricone gikk bort i fjor i en alder av 91 år, og han er representert med en medley med flere av hans spagettiwesternlåter.

Korpset har med seg Elin Ellingsen som sangsolist. Hennes erfaring som vokalist strekker seg fra rhythm and blues-bandet Back in Business på 90-tallet, via diverse store og små konsert-prosjekter i sjangerne pop, jazz, viser og gospel. Nå er hun vokalist i Blåsjel, kvintetten som byr på standardlåter og ballader i jazzdrakt.

OK-Janitsjar håper at mange benytter anledningen til å ta turen til Milepelen lørdag 25. september 2021 kl 18:00. Det blir garantert en flott opplevelse. Billetter selges ved inngangen og hos medlemmene. Barn under 12 år gratis og vi håper konserten kan være til inspirasjon for unge musikanter i korps og kulturskole.

Dirigentene Knut Harald Jensen og Stina Widén leder det store korpset på rundt 60 musikanter.

Mer informasjon: Anita Løken, tlf. 924 51 786 eller epost: anita.loken@hotmail.no