Høst semester

Glommasvingen starter opp med høstsemesteret onsdag 16.august, på Skarnes VGS til vanlig tid ( 18:45) og ønsker gamle og nye medlemmer velkommen.

Vi har også denne sesongen flere planer som vil bringe mange gleder utover, mer informasjon om dette kan leses i mailen fra Dagfinn.

Dugnad 2. september:

 

Seminar 8.-10. september:

Det er fine lokaliteter til oss i Vesleskogen i Trysil. Stor hytte med øvingslokaler vegg i vegg eller ganske nær.

Jubileum lørdag 23. september:

Drum Ladies fyller 5 år, og inviterer til oppmarsj/minikonserter denne lørdagen – mellom 1100 og 1500. Dette har vi kartlagt tidligere, og vi er ikke spillbare uten noe støtte. Blant annet mangler vi to trommiser med sine tilhørende trompeter. Jeg har svart Drum Ladies at vi sliter med mannskap, men at vi kan gi tilbakemelding ila. august.

Konsert søndag 22. oktober

Dette er ikke endelig avklart, men vi arbeider med Strøm kirke – og sjekk på at vi er spillbare. Knut Harald har spilt inn et forslag om en konsert med Wollert Krohn Hansen og Arne Fjeld Rasmussen og dertil solister.

Julekonsert 17. desember:

Vanlig opplegg i Vinger kirke.

… og ellers

Vi har fått invitasjon til Ullensaker 28. oktober. Konsert 20 minutter og fest etterpå. Ikke drøftet ennå. Vi har også fått tilbud om rabatterte billetter til ungdomssymfonikerne i Elverum nå i august. Jeg kan videresende tilbud.

Våren/nyttår 2018:

Vi arbeider for å få til et samarbeid med Blanda Kor ad. Musicals.